Motorrijder botst tegen boom op Heerbaan in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Heerbaan in Eindhoven is woensdagmorgen een motorrijder tegen een boom aan gebotst. Vermoedelijk is de bestuurder onderuit gegleden waarna deze met een flinke klap tot stilstand kwam. De bestuurder had na de klap veel last van zijn knie. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis. De motor is afgesleept door een bergingsbedrijf.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1613″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision