Ongeval met drie auto’s op A40 bij Herpen

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

HERPEN – Op de A50 tussen Oss en Nijmegen is woensdagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 16.00 uur botsten ter hoogte van Herpen drie auto’s achterop elkaar. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Voor zover bekend zou er bij het ongeval niemand gewond zijn geraakt. Beide rijstroken waren tijdelijk afgesloten. Het verkeer werd door de politie en Rijkswaterstaat over de vluchtstrook geleid. In de andere rijrichting ontstond een kijkersfile.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1614″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision