(VIDEO) Drie gewonden bij ongeval met vier auto’s in Rijsbergen

0

RIJSBERGEN – Op de Bredaseweg in Rijsbergen zijn donderdagmiddag vier auto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierbij raakten drie mensen gewond waarvan twee lichtgewond. Deze twee konden na behandeling weer verder. Een man had minder geluk en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Oorzaak onbekend
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. Vermoedelijk is het mis gegaan bij het afslaan. De weg lag bezaaid met brokstukken van de auto’s. De politie heeft de Bredaseweg geheel afgezet en doet onderzoek. Bergers hebben de voertuigen afgevoerd. Doordat de weg was afgesloten was het zeer druk met verkeer op de naastgelegen parallelwegen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1617″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia