Gewonde bij aanrijding op Graaf Hendrik III laan in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Op het kruispunt van de Graaf Hendrik lIl laan en de Langendijk in Breda zijn donderdagmiddag twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een persoon gewond geraakt en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Voorrangsfout
De politie sprak met beide bestuurders. Het is onduidelijk wie er geen voorrang heeft verleend. Van weg was korte tijd slechts een rijbaan berijdbaar.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1618″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia