Patricia Paay verhuist naar bungalowpark Patersven in Wernhout

0
Het nieuwe onderkomen van Patricia Paay. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

WERNHOUT – BN-er Patricia Paay verruilt haar dure Amsterdamse woning voor een bungalow op bungalowpark Patersven met een vraagprijs van 225.000 euro. De beheerder van het park is blij met haar komst maar hoopt ook dat de media haar hier met rust laten. “Het is een rustige omgeving hier en die willen we onze bewoners ook blijven garanderen”. 

Op de woning prijkt het bord “verkocht onder voorbehoud”. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Onrust
De komst van Paay bracht ook onrust op het park. “Sommige media betitelen ons als een Polenparadijs maar dat is absoluut niet waar,” aldus de beheerder van het park. “Natuurlijk wonen hier Poolse gezinnen maar het grootste gedeelte van onze bewoners is gewoon Nederlands. Met name de Telegraaf was zeer negatief over ons park terwijl ze niet eens contact met ons hebben opgenomen.” 

Het park heeft veel natuur en straalt rust uit. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Onder voorbehoud verkocht
Wanneer Paay haar intrek neemt in de villa is niet bekend. op de woning staat te lezen dat deze onder voorbehoud verkocht is. “De officiële overdracht moet nog getekend worden” aldus de beheerder. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1616″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]