Ravage en twee gewonden bij zwaar ongeval op Bergmaas in Zeeland

0
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

ZEELAND – Bij een zwaar ongeval op de Bergmaas in Zeeland zijn donderdag aan het einde van de middag twee gewonden gevallen. Rond 17.10 uur kwamen op de kruising met de twee auto’s met elkaar in botsing.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

Ziekenhuis
Daardoor ontstond een enorme ravage en belandde een van beide voertuigen in een weiland. Beide bestuurders zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Wat ze precies mankeren is niet duidelijk.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

Door rood
Uit onderzoek van de politie is inmiddels vast komen te staan dat een van de twee automobilisten een rood verkeerslicht heeft genegeerd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision