Verwarde vrouw sticht brand in flatwoning aan Generaal Smutslaan in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een verwarde vrouw heeft donderdagavond omstreeks 21.30 uur voor flink wat consternatie gezorgd nadat zij een brandje had gesticht in haar flatwoning aan de Generaal Smutslaan in Tilburg. Al voordat de brandweer gearriveerd was wisten agenten haar uit de woning te halen.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Aangehouden
Nadat ze eerst uitvoerig was gefouilleerd werd ze nagekeken in een met spoed ter plaatse gekomen ambulance. Nadat ambulancepersoneel haar hadden nagekeken is de vrouw aangehouden en afgevoerd door de politie. De inmiddels ter plaatse gekomen brandweer had het brandje zeer snel onder controle. Het incident trok veel bekijks van omwonenden uit de buurt.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media