Twee ongevallen bij AH XL aan Limburglaan in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Bij de Albert Heijn XL aan de Limburglaan in Eindhoven zijn vrijdag op nagenoeg hetzelfde tijdstip twee ongevallen gebeurd. Bij het eerste ongeval is een automobiliste onwel geworden. Ze heeft hierbij een hekwerk geramd, de vrouw is nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar auto is door een berger afgesleept.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Tweede ongeval
Het andere ongeval gebeurde voor de Albert Heijn op de kruising van de Hastelweg en de Limburglaan. Een vrouw die van de Hastelweg af kwam wilde de Limburglaan op draaien. Een vrachtwagen stopte om de vrouw voor te laten gaan. Achter deze vrachtwagen reed een andere auto. De vrouw heeft de auto niet gezien en ramde de zwarte auto. Deze twee auto’s zijn ook allebei afgesleept. Bij dit ongeval raakte niemand gewond. Vanwege de berging werd het verkeer korte tijd stil gezet. Dit zorgde wel voor een flinke file.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1621″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision