(VIDEO) Jumbo Lage Zwaluwe overvallen door twee gewapende daders

0

LAGE ZWALUWE – De Jumbo supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan in Lage Zwaluwe is zaterdagavond na sluitingstijd overvallen door twee daders. De gewapende daders gingen er na de overval met een onbekende buit vandoor. De politie was snel ter plaatse en doet onderzoek in en rond de supermarkt. 

De politie doet onderzoek bij de Jumbo. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zoektocht naar daders
Andere eenheden van de politie zijn op zoek naar de twee daders. Bij de zoektocht worden twee speurhonden ingezet. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1624″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]