Man aangehouden voor poging doodslag in Werkendam

0
Stockfoto - MaRicMedia

WERKENDAM – De politie heeft een man aangehouden die er van verdacht wordt op 8 oktober meerdere schoten op een boot te hebben gelost.

Schietincident
Op 8 oktober 2017 om 1.45 uur kwam er een melding binnen van een schietincident aan het Steurgat. Een onbekende had meerder schoten gelost in de richting van een boot waar op dat moment mensen op aanwezig waren. Er is direct een onderzoek gestart en via (social)media om getuigen gevraagd. Er zijn enkele tips binnen gekomen.

Mogelijke verdachte in beeld
In de loop van de ochtend kwam een mogelijke verdachte in beeld. Een 27-jarige inwoner van Woudrichem is toen aangehouden. Hij is ondertussen ook voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en zit nog vast. Het onderzoek is nog in volle gang.