(VIDEO) Voorbijganger vind granaat in bos Chaam

0

CHAAM – Een voorbijganger heeft zaterdagochtend een granaat gevonden in de bossen bij Chaam. De politie heeft de granaat veiliggesteld en de omgeving gedeeltelijk afgesloten. Een bomverkenner zal ter plaatse komen om te kijken of er gevaar dreigt.

De politie is ter plaatse. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

EOD
Vermoedelijk zal de EOD (explosieven opruimingsdienst) ter plaatse komen om de granaat te verwijderen en elders tot ontploffing te laten brengen. 

Het explosief is in het bos van Chaam tot ontploffing gebracht. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

 

Foto’s: Pery Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1623″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]