Audi ramt boom in Waalwijk, twee gewonden

0
Foto: Bernt van Dongen

WAALWIJK – Een Audi A6 is zondagavond met een flinke snelheid tegen een boom gereden op de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk. Bij het ongeval raakte twee personen gewond die met een ambulance naar het ziekenhuis zijn overgebracht. Een derde inzittende is naar de huisartsenpost gebracht. 

De klap is enorm geweest. Foto: Bernt van Dongen

Harde klap
Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet bekend. De politie zal daar onderzoek naar doen. Door de harde klap is het rechter voorwiel in de bodemplaat geschoten van het voetengedeelte van de passagier.

 

Foto’s: Bernt van Dongen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1631″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]