Auto ramt boom op kruising in Tilburg

0
Het ongeval gebeurde in Tilburg-Noord. Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Bij ongeval op de kruising van de Vlashoflaan met de Stokhasseltlaan in Tilburg is zondagochtend een bestuurder frontaal op een boom gecrasht. Het slachtoffer, een jongeman, bleef hierbij wonderwel nagenoeg ongedeerd. De man werd gecontroleerd in een ter plaatse gekomen ambulance maar zijn letsel bleef beperkt tot wat kneuzingen en een schaafwond.

De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Jukes Vorselaars – JV Media

Auto zwaar beschadigd
De auto van het slachtoffer bracht het er minder goed vanaf, deze raakte zwaar beschadigd bij de aanrijding. Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder in de bocht begon te glijden en de controle over zijn auto verloor. 

Berger
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggetakeld.

Foto: Jules Vorselaars – JV Media