Bejaarde automobiliste veroorzaakt ravage op parkeerplaats langs A58 bij Moergestel

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

MOERGESTEL – Een bejaarde automobiliste heeft vanavond omstreeks 18.30 uur een ware ravage aangericht op parkeerplaats Kerkeind langs de A58 bij Moergestel. De vrouw ramde bij het oprijden van de parkeerplaats een bewegwijzeringsbord uit de grond waarna ze tegen een bestelbusje botste. Vervolgens raakte ze met haar wielen in de berm waarna zij overstuurde, een U-turn maakte, en vol op een geparkeerde auto botste om vervolgens tegen een grote truck met oplegger tot stilstand te komen. Daarbij slingerden uit beide personenauto’s diverse goederen en ontstond een ravage op de parkeerplaats.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Overstuur
Wonderwel raakte geen van de betrokkenen ernstig gewond. Wel was de bejaarde vrouw dusdanig overstuur dat zij ondersteund naar de politiebus moest worden. Dit nadat zij uitgebreid was onderzocht door ambulancepersoneel. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig om de betrokken voertuigen weg te slapen en de ravage op te ruimen. Parkeerplaats Kerkeind is voorlopig afgesloten voor alle verkeer.

 

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1630″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]