Lichtgewonde bij kop-staartbotsing op Burgemeester Bechtweg bij Berkel-Enschot

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

BERKEL-ENSCHOT – Bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Bechtweg in Berkel-Enschot is vanmiddag omstreeks 14.00 uur een lichtgewonde gevallen. Het slachtoffer, een jongeman, werd ter plekke aan zijn verwondingen geholpen door een ter plaatse gekomen ambulanceverpleegkundige. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Oorzaak
Het ongeval gebeurde nadat de voorste auto wilde stoppen voor het stoplicht. De achteropkomende automobilist merkte dat te laat op waarna een aanrijding volgde. Beide auto’s werden weggetakeld; een omdat hij veel schade had en de tweede omdat deze na het ongeval niet meer wilde starten.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media