Stadspaviljoen aan Doctor Schaepmanlaan in Eindhoven beschoten

0
Op de deuren zijn de kogelinslagen goed te zien. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

EINDHOVEN – Onbekende hebben meerdere schoten gelost op het stadspaviljoen aan de Doctor Schaepmanlaan in Eindhoven. Op de dieren bij de ingang zijn meerdere kogelinslagen te zien. Wanneer de schoten zijn gelost is niet bekend. 

De politie doet onderzoek. Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Meerdere hulzen gevonden
“Er zijn inslagen ontdekt in het stadspaviljoen en daar zijn hulzen gevonden”, vertelt een politiewoordvoerster tegenover omroep Brabant. “We kregen in de nacht van zaterdag op zondag al een melding, maar toen was er niets te zien. Zondagochtend ontdekte de beveiliging de inslagen.” 

Onderzoek
De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden.