Twee fietsers gewond bij ongeval in Eindhoven

0
Een fietser raakte zwaargewond. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

EINDHOVEN – Op de kruising van de Geldropsweg met de Piuslaan in Eindhoven zijn zaterdagnacht twee fietsers gewond geraakt. De twee fietsers staken over toen deze op hoge snelheid werden aangereden door een automobilist. Een slachtoffer raakte zwaargewond en is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De andere fietser had lichte verwondingen. Ook hij is naar het ziekenhuis overgebracht. 

Volgens een getuige “vloog de fietser door de lucht”. Foto: Dave Hendriks – SQ Vision

Door de lucht vliegen
Meerdere getuigen hebben een verklaring afgelegd hoe het ongeval kon gebeuren. Een van deze getuige meldde dat hij ineens een fietser “door de lucht zag vliegen”. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. 

 

Foto’s: Dave Hendriks – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1628″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]