(VIDEO) Veel rookschade door autobrand in hal van bergingsbedrijf Oss

0

OSS – Bij auto- en bergingsbedrijf De Kantsingel in Oss heeft zondagochtend vroeg brand gewoed. De particuliere alarmcentrale van een beveiligingsbedrijf ontving een alarmmelding waarna een medewerkster poolshoogte ging nemen. Zij constateerde dat er brand woedde in een hal van het takelbedrijf waarop de brandweer werd gealarmeerd.

De auto was niet meer te redden. Foto: Gabor Heeres – SQ Vision

Brandende auto
Die trof binnen een brandende auto aan die niet meer bleek te redden en geheel uitbrandde. Nadat de brand was geblust is de uitgebrande auto met een heftruck naar buiten gehaald. De brand zou volgens de brandweer niet zijn overgeslagen op andere auto’s of de hal zelf maar wel voor flink wat rookschade hebben gezorgd. De brandweer heeft diverse ruimten van het pand geventileerd. Waardoor de auto in de hal van het bergingsbedrijf vlam vatte is niet bekend. 

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1626″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]