Graafmachine ramt spoorviaduct in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een graafmachine heeft vanmorgen het spoorviaduct aan de Bosscheweg in Tilburg geramd. Zowel de graafmachine als het spoorviaduct raakten daarbij beschadigd. Het is onbekend of de machinist van de graafmachine gewond is geraakt bij het ongeval. Prorail onderzoekt of treinen weer veilig over het viaduct heen kunnen rijden.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Meer storingen
Ook op andere plekken rond Tilburg traden storingen op waardoor het treinverkeer gehinderd werd. Als gevolg daarvan is er geen treinverkeer mogelijk tussen Den Bosch en Tilburg en rijden de sprinters tussen Breda en Eindhoven niet. Andere treinen rijden met vertraging. Waar nodig zet de NS bussen in.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS