Inzet traumahelikopter voor ongeval bij VBI Beton in Oss

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

OSS – Op het terrein van VBI Beton aan de Maaskade in Oss is maandagmiddag iemand gewond geraakt. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse.Het slachtoffer is met spoed per ambulance onder begeleiding van een motoragent overgebracht naar het ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1637″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision