Politie valt woning Etten-Leur binnen vanwege drugs

0
In een garagebox werd een drugslab ontdekt. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – De politie is maandagochtend 23 oktober een huis aan de Brederolaan binnen gevallen. In het pand en de garagebox zijn GHB, XTC, amfetamine, hasj en patronen voor een vuurwapen gevonden.

Ook een auto werd onderzocht. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Anonieme tips
Agenten vielen het pand binnen omdat anonieme tips aan hadden gegeven dat er drugs in het pand aanwezig zouden zijn. Onder leiding van de rechter-commissaris werd de woning daarom doorzocht. Daarbij werden een paar liter GHB, enkele kilo’s amfetamine, honderden XTC-pillen, blokken hasj en patronen voor een vuurwapen gevonden.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Hennepkwekerij
Op de eerste verdieping was een volledig ingerichte hennepkwekerij, zonder planten, aanwezig. De bewoner, een 36-jarige man en een 28-jarige vrouw uit het Limburgse Roggel zijn in verband met de vondsten aangehouden. In de garage van het huis was een productieplek voor amfetamine ingericht. Daarbij was geen sprake van gevaar voor omwonenden. Alle productiematerialen en een auto die in de garage stond zijn in beslag genomen. De twee verdachten zijn afgevoerd voor verder onderzoek.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1636″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]