(VIDEO) Zwembad ontruimd vanwege chloorlekkage in Eersel

0

EERSEL – Zwembad De Albatros in Eersel is maandagochtend ontruimd nadat er een ammoniaklucht werd geroken. De brandweer kwam ter plaatse en verrichte metingen. Er bleek sprake van een kleine chloorlekkage maar er was volgens de brandweer geen gevaar voor de omgevingen. Het lek is voorlopig gedicht.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Vrouw voelt zich niet lekker
Ongeveer vijftien ouderen die net in de kleedkamer aanwezig waren moesten het zwembad uit voorzorg verlaten. Een medewerkster voelde zich niet lekker en is uit voorzorg nagekeken door ambulancemedewerkers. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een exterm bedrijf is opgeroepen om het weggelekte chloor op te ruimen. Het zwembad blijft voorlopig gesloten.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1634″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision