Drie auto’s botsen op elkaar door gevallen fietser in Tilburg

2
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een overstekende fietser is maandagavond rond 21.00 ten val gekomen bij de oversteekplaats op de kruising van de Spoorlaan en de Noordhoekring in Tilburg. De fietser stak volgens een getuige plotseling over. Een automobiliste die uit de richting van de Hart Van Brabantlaan kwam kon nog net stoppen maar twee bestuurders daarachter lukte dat niet meer en botsten op hun voorganger.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Fietser naar ziekenhuis
De fietser werd niet geraakt , maar viel wel op de grond. Deze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van de drie voertuigen konden door de aanrijding niet meer rijden en zijn door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

2 REACTIES

Comments are closed.