Meerdere brandjes in woning aan Margrietstraat in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – In een woning aan de Margrietstraat in Eindhoven is dinsdagmorgen brand uitgebroken. De brandweer kreeg rond 11.45 uur de melding van een keukenbrand binnen maar trof door het hele huis heen meerdere brandjes aan.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Huisdieren gered
Er is opgeschaald naar middelbrand en extra brandweerlieden en -voertuigen kwamen ter plaatse. Er zou niemand gewond zijn geraakt. De brandweer heeft een papegaai uit een woning gehaald die volledig onder de rook stond. Uit een andere woning zijn een hond en meerdere konijnen gered. De brandjes zijn inmiddels onder controle maar de brandweer verwacht nog wel enige tijd bezig te zijn met nablussen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1639″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Dave Hendriks / SQ Vision