Familielid (23) van om het leven gebrachte vrouw Tilburg aangehouden

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Op dinsdag 24 oktober 2017 heeft de politie een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 83-jarige vrouw uit Tilburg die afgelopen zondag in haar woning in de Jachtslotstraat is gevonden. De zaak is de afgelopen dagen zeer uitgebreid in het nieuws is geweest, onder andere op verschillende TV kanalen maar ook op social media.

Gemeld bij politie
De man heeft zich gemeld bij de politie. De verdachte en het slachtoffer hebben een familiaire band met elkaar. De verdachte zit in alle beperkingen en details zullen daarom verder niet gegeven worden.

Dood aangetroffen
De vrouw werd zondagavond dood aangetroffen door een dochter van de vrouw.