Groot gedeelte Bergen op Zoom zonder water na diverse lekkages

0
Straten in Bergen op Zoom zijn ondergelopen. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – In meerdere wijken in Bergen op Zoom zitten huishoudens zonder water. Onder meer (chemische) bedrijven als Philip Morris op het industrieterrein zitten zonder water door de grote lekkage aan de Wattweg. Brabant Water spreekt van een ‘grote storing’ en de hulpdiensten hebben opgeschaald naar een GRIP1 situatie. 

Flinke lekkages
Huishoudens aan de Wattweg, de Melanendreef en de Plasticlaan zijn getroffen door een flinke lekkages en hebben momenteel geen water. Ook aan onder meer de Antwerpsestraatweg en Tuinwijk is geen water, maar het probleem lijkt in zo goed als heel Bergen op Zoom te spelen.

De brandweer is ter plaatse. Foto: Anthony DeCock – MaRicMedia

Grote storing
Brabant water spreekt van een grote storing. Of alle lekkages ook met elkaar verband houden is nog niet bekend. Monteurs van Brabant water zijn bezig met de herstelwerkzaamheden. Hoe lang dat gaat duren is niet bekend.