Mercedes uitgebrand in Valkenswaard, één dag oude auto ernaast zwaar beschadigd

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

VALKENSWAARD – Op het Carillonplein in het centrum van Valkenswaard is donderdagavond een auto uitgebrand. De eigenaar had zijn Mercedes even daarvoor op het plein geparkeerd en toen hij rond 19.45 uur bij zijn auto terugkwam stond deze in brand. De opgeroepen brandweer was snel ter plaatse maar kon niet meer voorkomen dat de auto volledig is uitgebrand.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Eén dag oud
Naast de Mercedes stond een splinternieuwe slechts één dag oude Suzuki SX4 geparkeerd die door de brand ook zeer zwaar werd beschadigd. De auto was pas gisteravond om 18.05 uur op kenteken gezet. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand en heeft onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1645″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision