(VIDEO) Automobilist gewond na ernstig ongeval met vrachtwagen op A27 bij Bavel

0

BAVEL – Een automobilist is vrijdagochtend net na vier uur ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto een vrachtwagen ramde. Het ongeval gebeurde op de toerit van de A27 naar de A58. De automobilist is na het ongeval nog enkele tientallen meters achter de vrachtwagen meegesleurd. Op de vluchtstrook kwamen beide voertuigen tot stilstand.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
Brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder was ten tijden van het ongeval aanspreekbaar. De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn auto bevrijdt. Wat zijn precieze verwondingen zijn is niet bekend. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Onderzoek
De VOA stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval. De toerit naar de A58 is tijdelijk afgesloten.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1646″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]