Auto’s botsen op Boschweg in Schijndel

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

SCHIJNDEL – Op de Boschweg in Schijndel zijn vrijdagochtend twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde op de kruising met de Brouwhuisstraat door een voorrangsfout.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Geen gewonden
Gelukkig viel het letsel van beide betrokkenen mee, beide zijn ter plaatse gecontroleerd door medewerkers van de ambulancedienst maar raakten niet gewond. De weg werd tijdelijk afgesloten door de politie en een bergingsbedrijf heeft één van de voertuigen afgevoerd.[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1648″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils