Plofkraak op geldautomaat van ING bank in Tilburg

0
De geldautomaat is zwaar beschadigd. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – In de nacht van donderdag op vrijdag hebben onbekenden een plofkraak gepleegd op een geldautomaat van de ING bank aan het Verdiplein in Tilburg. Na hun daad gingen de daders er op een scooter vandoor. Onbekend is of de daders iets hebben buitgemaakt. 

De politie doet onderzoek. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Politiehelikopter
De politie maakt jacht op de daders en hebben daarbij gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Voor zover bekend zijn er nog geen verdachten aangehouden. Naast de geldautomaat zit een Turkse bakker. De schade aan deze winkel lijkt mee te vallen, maar het is niet duidelijk of de zaak vrijdag open kan.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1647″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Jules Vorselaars / JV Media