(VIDEO) Schietpartij bij Novotel in Breda, politie maakt jacht op schutter

0

BREDA – De politie is met meerdere eenheden op jacht naar een schutter die bij het Novotel geschoten zou hebben. De melding van dat er iemand beschoten zou zijn kwam vrijdag aan het begin van de avond bij de meldkamer binnen. Of er bij de schietpartij iemand gewond is geraakt is niet bekend. 

De dader is gevlucht. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Klopjacht op verdachte
De dader is gevlucht en houdt zich mogelijk schuil in de wijk Heuvel, aldus een politiewoordvoerder. De auto van de verdachte is teruggevonden op de kruising van de Scharrenburgstraat met de Dokter Struyckenstraat. Daar kwam hij in botsing met een ander voertuig. De politie heeft de kruising afgezet met lint en doet onderzoek. Andere ensheden zijn op zoek naar de gevluchte dader. 

Burgernet
Burgernetbericht maakt melding om uit te kijken naar een lichtgetinte man van ongeveer 25 jaar oud. Hij zou een mollig postuur hebben en een zwart trainingspak dragen. Mogelijk is hij in het bezit van een vuurwapen.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1650″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]