SMART bestuurder gewond bij ongeval op kruising in Breda

0
De Smart bestuurder raakte gewond. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Op de kruising Kapittelweg/Baliëndijk in Breda botsten vrijdagmiddag twee auto’s tegen elkaar. Een Smart reed over de Kapittelweg richting het centrum. Op de kruising ontstond een aanrijding met een Fiat, die volgens getuigen de kruising over wilde steken.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Gewond 
De bestuurster van de Smart raakte door de aanrijding gewond en is na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Fiat bleef ongedeerd. Een berger voerde de beide auto’s af. Een veegwagen van de gemeente die toevallig in de buurt was heeft het glas en de brokstukken van de auto opgeveegd zodat de weg snel weer schoon was.

Afgesloten
Tijdens de afhandeling van het ongeval was de Kapittelweg richting het centrum afgesloten. Verkeer werd de Baliëndijk op gestuurd.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1649″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]