(VIDEO) Arrestatieteam houdt verwarde indringer met (nep)vuurwapen aan in flat Breda

0

BREDA – Een zwaar bewapend arrestatieteam heeft zaterdagavond een verwarde man met een op een vuurwapen lijkend voorwerp aangehouden in een flat aan de Dirk Hartogstraat in Breda. Een bewoner van een van de appartementen in de flat trof bij thuiskomst in de hal van zijn woning een indringer aan met een (nep)vuurwapen. Die man was duidelijk verward en weigerde weg te gaan.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Flashbangs
Omdat de ingeschakelde politie de verwarde en mogelijk gewapende man kende en wist dat hij eventueel geweld kon gebruiken werd geen enkel risico genomen. Omliggende woningen in de flat werden ontruimd en een zwaar bewapend arrestatieteam werd opgeroepen Dat viel de flat rond 21.00 uur binnen en gebruikte zogeheten flashbangs om de verdachte te desoriënteren. Die kon zo snel en veilig worden ingerekend, Wat de man tot zijn daad heeft gebracht is niet duidelijk.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1655″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia