Bestuurder mist bocht op verbindingsweg naar A16

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

LANGEWEG – Een bestuurder van een auto heeft zondagochtend een bocht gemist op de verbindingsweg van de A59 naar de A16 richting Breda. De auto kwam in een naastgelegen sloot tot stilstand. De bestuurder is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn of haar verwondingen waren is niet bekend. Bij het ongeval waren voor zover bekend geen andere weggebruikers betrokken.

Brandweer
Ook de brandweer werd ter plaatse geroepen maar deze hoefde niet in actie te komen. Waarom deze gealarmeerd waren si niet bekend. Er was geen sprake van een beknelling. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Berger
De politie heeft het verkeer over de vluchtstrook geleid zodat een bverger de auto kon takelen en afvoeren. Het verkeer had minimale overlast van het ongeval.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1657″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]