Brandweer verwijdert gevaarlijk hangende boom in Sint-Oedenrode

0
Foto: Sander van Gils - SQ Vision

SINT-OEDENRODE – De herfststorm van zaterdagnacht liet ook zondagmorgen nog de nodige sporen na. Zo werd de brandweer van Sint-Oedenrode rond 9.00 uur gealarmeerd voor een gevaarlijk hangende boom boven de Broekdijk in die plaats. De weg werd tijdelijk afgesloten en de boom werd vakkundig neergehaald en in stukken gezaagd waarna de rijbaan weer kon worden vrijgegeven.

 

Foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1661″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]