Gewonden bij ongeval op A17 bij Oud Gastel

0
Een auto belandde op zijn kop. Foto: Martijn de Bruin - MaRicMedia

OUD GASTEL – Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de A17 bij Oud Gastel is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt. Door de aanrijding kwam een van de auto’s op z’n kop terecht. Het verkeer werd tijdelijk via de af en toe rit geleid. Een opgeroepen trauma heli is boven het ongeluk omgedraaid.

Het ongeval gebeurde op de A17. Foto: Martijn de Bruin – MaRicMedia

Onderzoek
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie stelt een onderzoek in. 

 

Foto’s: Martijn de Bruin – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1658″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]