Scooterrijder zwaargewond na ongeval met stadsbus in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een scooterrijder en een stadsbus zijn zondagochtend met elkaar in botsing gekomen op de Bredaseweg in Tilburg. Bij het ongeval raakte de scooterrijder zwaargewond. Het ongeval gebeurde rond tien uur. Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden. 

De politie doet onderzoek. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Kruising
Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Bredaseweg en de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. De politie gaat daar onderzoek naar doen. De Bredaseweg is ten tijde van het onderzoek afgesloten. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1660″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]