Te water geraakte auto in Schijndel blijkt leeg

0
Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

SCHIJNDEL – Zondagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een auto in de sloot voor een appartementencomplex aan het Lidwinahof in Schijndel. Bij aankomst van de brandweer, politie en ambulancedienst bleek er niemand meer in het voertuig te zitten. Volgens omstanders zou het voertuig al enige tijd in de sloot liggen.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils

Foutje
Vermoedelijk is een foutje van de bestuurder of bestuurster de oorzaak dat de auto het parkeervak voorbij schoot en in de sloot belandde. Over de toestand van die betrokkene is niets bekend. De hulpdiensten keerden kort na aankomst weer terug terwijl wijkbewoners massaal toe bleven kijken hoe het voertuig deels in het water lag.

Foto: Sander van Gils / Persburo Sander van Gils