Twee ongevallen op A58 bij Ulvenhout

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

ULVENHOUT – Op de A58 tussen knooppunt St. Annabosch en de afslag Ulvenhout gebeurde zondagavond twee ongevallen vlak na elkaar. Bij de eerste aanrijding raakte niemand gewond. De schade was minimaal, de auto’s konden nog rijden.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Tweede aanrijding
Vlak daarna ontstond er nog een aanrijding, waarbij wel iemand gewond raakte. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat sloot de linkerrijstrook af, zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. Ambulancepersoneel verzorgde een vrouw, die na behandeling in de ambulance met een verband om haar voet haar weg kon vervolgen. De politie maakte foto’s van de situatie en hielp de bestuurders met het invullen van de schadeformulieren. Een berger nam de beide beschadigde auto’s mee, zodat de weg weer vrijgegeven kon worden.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1662″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]