Voetganger zwaargewond na aanrijding door auto, bestuurder rijdt door

0

BREDA – In de nacht van zaterdag op zondag is een voetganger door een auto op het zebrapad aangereden op de Nieuwe Prinsenkade. Het is niet duidelijk of het om een man of vrouw ging. De auto is na de aanrijding doorgereden. Volgens omstanders kwam het slachtoffer zeker 35 meter verderop terecht. Meerdere ambulances kwamen ter plaatsen. Een opgeroepen traumahelikopter werd vanwege het weer later afgemeld. Het slachtoffer is zwaar gewond met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op het zebrapad. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Stappers aangehouden
De politie sloot de Nieuwe Prinsenkade af. Diverse stappers waren het hier niet mee eens en scholden de politie uit waarna twee personen werden aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Onderzoek
De politie deed onderzoek naar het ongeval en is op zoek naar de door gereden bestuurder(ster) en de auto. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1656″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]