Automobilist bekneld na ongeval in Rijkevoort

0
Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Foto: Marco van den Broek - SQ Vision

RIJKEVOORT – Een automobilist is maandagochtend bekneld komen te zitten in zijn auto nadat deze uit de bocht vloog aan de Sint Anthonisweg in Rijkevoort en in een naastgelegen greppel tot stilstand kwam. De bestuurder raakte met zijn auto ook nog twee bomen. 

Foto: Marco van den Broek – SQ Vision

Traumahelikopter
Brandweer, ambulance en traumahelikopter kwamen ter plaatse. De brandweer heeft het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijd en met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1665″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Marco van den Broek – SQ Vision