Ravage en letsel bij ongeval op Marathonloop in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Marathonloop in Eindhoven is maandagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 16.45 uur kwamen op de kruising met de Vijfkamplaan twee auto’s met elkaar in botsing. Een van beide voertuigen reed daarna ook nog een verkeersbord uit de grond.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Brandweer razendsnel ter plaatse
De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer was in recordtijd ter plaatse omdat die slechts enkele honderden meters verderop in de straat is gevestigd. Uiteindelijk bleek niemand bekneld te zitten maar zijn een moeder en haar zoontje wel door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis gebracht. Wat de twee precies mankeren is niet bekend.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Voorrangsfout
Door het ongeluk ontstond een behoorlijke ravage op het kruispunt. Beide voertuigen liepen de nodige schade op en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Waarschijnlijk was een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision