Automobiliste ramt boom in Bergeijk

0
Foto: Rico Vogels - SQ Vision

BERGEIJK – Een automobilist heet maandagavond op de Burgemeester Aartslaan in Bergeijk een boom geramd met haar auto. De vrouw raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

Foto: Rico Vogels – SQ Vision

Boom gescheurd
Door de impact van het voertuig is de boom gescheurd. Hierdoor werd de brandweer opgeroepen om de boom uit het straatbeeld te verwijderen. De straat is gedurende het ongeval afgesloten geweest voor alle verkeer. De boom is tijdelijk in delen in de sloot gelegd.

 

Foto’: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1666″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]