Doorrijder ernstig ongeval Breda nog niet gepakt, politie doet verder onderzoek

0
De politie doet onderzoek. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – De politie heeft aanvullend onderzoek gedaan bij het zebrapad aan de Nieuwe Prinsenkade in Breda. Dit aanvullend onderzoek was nodig nadat drie dagen geleden een 34-jarige man zwaargewond raakte toen hij ’s nachts door een auto werd geschept op een zebrapad in Breda. De veroorzaker van het ongeval ging er vandoor en heeft zich nog niet gemeld bij de politie. 

De politie doet onderzoek. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Extra metingen
Verkeersdeskundigen hebben extra metingen verricht en worden beveiligingscamera’s uitgelezen en bestudeert. Getuigen spreken van een klein soort personenauto. 

Het slachtoffer raakte zwaargewond. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Kritiek
Het slachtoffer ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. ‘We hebben hem daarom nog niet niet kunnen spreken’, aldus de woordvoerster. ‘We hebben de afgelopen dagen al veel getuigen gesproken, maar we vragen mensen die iets gezien hebben dat nog door te geven.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1668″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]