Vrouw zwaargewond na val van trap in Bladel

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BLADEL – Een vrouw is dinsdagmorgen rond 8.30 uur van de trap gevallen in een woning aan de Molenstraat in Bladel. Ze raakte daarbij zwaargewond en is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg onder begeleiding van een trauma-arts. De traumahelikopter landde in het speeltuintje aan het Gagelplein.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1667″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision