Waterschade na geklapte waterslang scooterzaak Oosterhout

0
Een geklapte waterslang zorgde voor wateroverlast in de showroom. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Bij Central scooters, een scooterzaak op het bedrijventerrein aan de Vaartweg in Oosterhout is dinsdagavond waterschade ontstaan na het klappen van een waterslang in de toilet. Het water stond in de showroom zeker enkele centimeters hoog. Waardoor de waterslang kon klappen is niet bekend. 

Het water stond enkele centimeters hoog in de showroom. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Waterpomp
Ook de werkplaats stond voor een gedeelte onder water. De gealarmeerde brandweer heeft het water uit de showroom gepompt. Met trekkers werd het water uit de de werkplaats verwijderd. Wat de schade is aan de materialen die in de showroom stonden is niet bekend.

 

foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1669″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]