Gewonden bij botsing auto’s op Lucas Gasselstraat in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – Woensdagavond rond 19.00 uur werd er een aanrijding met letsel gemeld op de kruising van de Lucas Gasselstraat en de Gabriel Metsulaan in Eindhoven. Op de kruising waren twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Twee vrouwen zaten nog in de auto toen de ambulancedienst arriveerde. Deze riep na een snelle eerste controle meteen een tweede ambulance op die ook met spoed ter plaatse kwam.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Meerdere gewonden
De vrouwen werden in de ambulances gestabiliseerd en moesten mee naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Door het ambulancepersoneel werd nog een kind nagekeken maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het meisje kreeg een knuffelbeer mee. Een vierde vrouw werd ook door het ambulancepersoneel nagekeken. Zij werd opgehaald door haar vriend en ging met hem naar de eerste hulp van het ziekenhuis.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

Voorrangsfout
De politie hielp mee met de afhandeling van het ongeval. Beide voertuigen werden door het bergingsbedrijf meegenomen. De politie gaat er van uit dat een voorrangsfout de oorzaak was van het ongeval.

Foto: Arno van der Linden / SQ Vision