(VIDEO) Audi vliegt in brand op Kantsingel in Oss

0

OSS – Op de Kantsingel in Oss is woensdagmorgen een auto uitgebrand. De Audi vatte rond 9.35 uur spontaan vlam tijdens het rijden. De bestuurster wist de auto snel op een fietspad stil te zetten en op tijd een veilig heenkomen te zoeken.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Brandweer
De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto onherstelbaar werd beschadigd. Het voertuig is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1672″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision