(VIDEO) Weer auto in vlammen op in Oss

0

OSS – In Oss is in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw een auto uitgebrand. De BMW vatte rond 12.15 uur vlam op de hoek van de Van Maanenstraat en de Stormstraat. De brandweer was binnen 7 minuten ter plaatse maar toen stond de auto al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tweede brand
Het is niet de eerste keer dat in de wijk een dergelijke brand plaatsvindt. Een kleine vier maanden geleden ging op 3 juli ongeveer 150 meter verderop op de hoek van de Van der Brugghenstraat en de Luzacstraat een vrijwel identieke BMW in vlammen op. Over de oorzaak van de brand dinsdagnacht is niets bekend.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Burgernet
De politie onderzoekt de zaak en heeft onder omwonenden en gebruikers van social media een Burgernet oproep verspreid met de vraag of iemand iets verdachts heeft gezien.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1670″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision