Automobiliste gewond na ongeval op kruising in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars - JV Media

TILBURG – Donderdagochtend is een automobiliste gewond geraakt bij een ongeval op de kruising Burgemeester Letschertweg met de Vierbundersweg in Tilburg. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Jules Vorselaars – JV Media

Rood licht
Omstanders wisten te melden dat een van beide voertuigen een rood stoplicht negeerde waardoor een ongeval onvermijdelijk was. De ravage was aanzienlijk. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd en zijn getakeld door een berger. 

 

Foto’s: Jules Vorselaars – JV Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1674″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]